Direkte investeringer

YourLocal (www.yourlocal.dk)

Med YourLocal kan du følge dine yndlingsbutikker og spare penge, hver gang de lægger tilbud op på mad, som ellers ville være blevet til madspild.

GreatSimple (www.greatsimple.com)

GreatSimple laver hjemmeside i klassisk design i WordPress til en pris hvor alle kan følge med.

Cytovac (www.cytovac.com)

Cytovac udvikler en innovativ løsning til behandling af kræft via immunterapi.

SpectroInlets (www.spectroinlets.com)

SpectroInlets har udviklet et massespektrometer, der kan måle i vædsker.

SilverTray (www.silver-tray.dk)

Silver Tray er et rejsebureau der sælger luksuriøse rejser med tog igennem Europa.

OneOffice (www.oo.dk)

OneOffice er laver IT drift for SVM’er. Jeg har kendt dem i 17 år, og de har altid haft meget tilfredse kunder. Jeg er aktiv i virksomheden og er ansvarlig for økonomi og forretningsudvikling.

Exits

ComplyTo Solutions

ComplyTo vil på en nem og simpel måde, sætte “strøm” til arbejdet med, at overholde love og regler – herunder GDPR – for små og mellemstore virksomheder.

ComplyTo nåede ikke sine vækstsmål og firmaet løb tør for penge. Platformen og kunderne blev solgt til kr. 1 og bliver kørt videre i andet regi.

PeeFence (www.peefence.com)

Peefence er et flexibelt urinal der let opsættes til outdoor event. De vandt en pris i Danish Design Awards 2018.

Peefence fik aldrig solgt igennem forhandlere kun direkte til festivaller. Dermed blev CLV/CAC faktor alt for lav. Virksomheden og lageret blev solgt til en enkelt investor, der kører Peefence videre som en side-geschæft.

mDundo (www.mdundo.com)

mDundo er det afrikanske svar på Spotify.

mDundo gik på First North i 2020, og det vil jeg betegne som en exit. Jeg har beholdt de fleste aktier, da det stadig er en god vækst-case.

NORD.Investment (www.nord.investment)

NORD.investments A/S er et dansk firma, der blev startet som en reaktion på de høje omkostninger banker og investeringsforeninger tager for at hjælpe deres kunder med at investere.

NORD.investment gik på First North i 2020, og det vil jeg betegne som en exit (selvom der er en længere lock-up periode). Jeg forventer at beholde en del aktier, da det stadig er en god vækst-case.

Sky.Garden (www.sky.garden)

Sky.Garden is a SaaS mobile commerce platform built for retailers in Africa that allows retailers to sell inventory with ease on mobile.

Likvido (www.likvido.dk)

Likvido hjælper vækstvirksomheder med at automatisere rykkerprocessen, håndtere inkasso, eliminere manuelt arbejde og opnå en højere nettoinddrivelse.

MePloy (www.meploy.me)

MePloy er et supplement til det eksisterende jobmarked, hvor du som firma let, kan hyre folk til at hjælpe dig med de opgaver du har for hånden. På denne måde kan vi potentielt skabe tusinder af arbejdstimer hver dag og på den måde assistere dem, der har brug for det, mod en fastsat belønning. Sagt kort, så får vi arbejde til at arbejde til alles fordel.

Beautyclick (www.beautyclick.co.ke)

Beautyclick sælger skønhedsprodukter til den hastigt voksende middelklasse i østafrika.

MeetinVR (www.meetinvr.net)

MeetinVR udvikler og sælger en platform til at afholde virtuelle møder ved brug af VR-headset. Aldrig har samarbejde i teams på tværs af verdensdele været lettere.

KONTAKT MIG

iAngels investeringer (i Israel)

The Israeli angel investing community has traditionally been a closed network of investors who enjoyed significant investor returns from some of the most exclusive deals to come out of the Startup Nation.  The iAngels mission is to open up this unique Israeli ecosystem. We offer accredited investors from around the globe the opportunity to co-invest with prominent angel investors in Israeli startup companies, enjoying massive deal flow, exclusive opportunities, favorable deal terms and hand-in-hand support by iAngels professionals.

Binah.ai (www.binah.ai)

Binah laver teknologi der via et smartphone kamera kan måle puls, Iltmætning i blodet, pulsvariation, respiration og stressniveau. Snart kommer også mulighed for at måle blodtryk og andre ting. Teknologien bliver indbygget i adskillige apps og på forskelligt hardware.

Octopai (www.octopai.com)

Octopai kan gøre BI gennemskueligt. Fra databasen til den færdige rapport, kan alle felter, beregninger, sammentællinger osv følges. Fejlretning og datasikkerhed bliver en leg.

PlainID (www.plainid.com)

Komplet styring af rettigheder på tværs af afdelinger og applikationer fra ét sted, til helt store koncerner.

Theator

Operationer foretaget ved hjælp fra video – og live hjælp til kirurgen. Produktet bliver brugt på flere hospitaler og hjælper lægerne med at træffe de rigtige valg under en operation.

Outdoorsy (www.outdoorsy.com)

Airbnb for RV’er. Markedsledende platform i USA og flere andre lande.

WSC Sports Technologies  (wsc-sports.com)

AI kontrolleret videoklips til sportsbegivenheder. De har kunder som NBA, US Open og Bundesligaen

Stuff (getdelegate.com)

AI kontrolleret consierge til at hjælpe med alle de dagligdags personlige gøremål.

Mirato (www.thefloorcyber.com)

Cypersecurity for de helt store banker.

H2PRO (www.h2pro.com)

Banebrydende teknologi til at producere hydrogen billigt og skalerbart. Hydrogen bliver en af fremtidens rene energikilder der kan opbevares.

Immunai (www.immunai.com)

Platform til at udvikle og kommercialisere immunterapi til den enkelte patient. De bygger en kæmpe database med RNA sekvensering og bruger ML til at forstå det menneskelige immun system bedre ned på enkeltniveau.

BeeHero (www.beehero.io)

BeeHero laver målere og ML for at optimere forhold i den enkelte bikube. Dermed får bierne bedre forhold og kan bedre hjælpe med befrugtning i bla. mandelplantager.

Antidote Health (www.antidotehealth.ai)

Online lægeservice i USA til den fattigere del af befolkningen.

Quris (www.quris.ai)

AI og HW løsning til at undersøge lægemidler. Målet er at erstatte dyreforsøg.

Brain Vivo (www.brainvivo.com)

AI der arbejder på mere generel replikering af hjernens funktioner ifm. behandling af billeder.

Next Dim (www.next-dim.com)

Løsning til at finde tvivlsomme transaktioner i banker o.l. Tænk hvidvask o.l.

 

Exits

GK8 (www.GK8.io)

Det sikreste miljø til at administrere digitale assets via blockchain. En kombination af cold storage og warm storage gør det både sikkert og fleksibelt. Løsningen bruges af flere større crypto-børser og er aldrig blevet hacket.

Exit efter 1.5 år til næsten 4x.

Arbe Robotics (www.arberobotics.com)

Radarteknologi til føreløse biler.

Fusionet med SPAC i 2021 og er dermed børsnoteret.

Voyage 81 (www.voyage81.com)

Hypersprektal aflæsning af billeder.

Købt af IL MAKIAGE 4 måneder til 1.5x

KONTAKT MIG